АГРОПРОДИНВЕСТ
100%

М’ясний закусочний торт з грибами і маринованими огірками

Продукти

Для коржів:
Фарш курячий “Пташка” ти Жарка Варкуа – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Яйця – 2 шт.
Сливки (10%) – 3 ст. ложки
Масло вершкове – 1 ст. ложка
Борошно – 2 ст. ложки
Сіль – 1 ч. Ложка
Перець чорний мелений – 1 ч. ложка
Спеції для курки – 1 ч. ложка
Часник – 1 зубчик *

Для першої начинки:
Гриби печериці – 500 г
Цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
Майонез – 1-2 ст. ложки
Олія – ​​для смаження
Сіль за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
* Для другої начинки:
Огірки мариновані – 3-4 шт.
Майонез – 1-2 ст. ложки

Приготування закусочного торта починаємо з м’ясних коржів. Готуємо необхідні продукти.

Духовку включаємо для розігріву до 180 градусів.
Лук натираємо на крупній тертці.
У великій чашці з’єднуємо цибулю, фарш, яйця, видавлений через прес часник, спеції, сіль, чорний перець, розтоплене вершкове масло і вершки.
Злегка перемішуємо, щоб рівномірно розподілити всі компоненти. Тепер додаємо борошно, добре перемішуємо. Фарш готовий!
Готовий фарш ділимо на чотири приблизно рівні частини.
Дно круглої жаростійкої форми застилає пергаментом. Викладаємо частину фаршу в форму і розрівнюємо. Готуємо м’ясний “корж” в розігрітій духовці. За часом – 15-20 хвилин. Може виділитися сік, нічого страшного. Таким чином готуємо 4 коржа з фаршу. Тепер підготуємо продукти для першої начинки – це буде грибна. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо до легкого золотистого кольору.
Гриби нарізаємо скибочками і додаємо до обсмаженої цибулі. Доводимо гриби до готовності. Головне, у грибів випарувати зайву вологу. Готові печериці солимо і перчимо. Печериці візуально ділимо на дві частини. Половину грибів подрібнюємо блендером майже в паштет. Після чого з’єднуємо паштет з грибами шматочками. Після охолодження додаємо ложку майонезу для скріплення начинки і перемішуємо. (Майонез можна замінити сирним сиром, збитими вершками, плавленим сиром, соусом айоли і т.д.)Друга начинка – це мариновані огірочки і майонез (1-2 ст. Л.). Фото приготування страви: М’ясний закусочний торт з грибами і маринованими огірками – крок №11 Огірки натираємо на крупній тертці. Рекомендую їх віджати, так як вони дають багато рідини. Додамо майонез, перемішати. Грибну начинку ділимо навпіл. Частина розподіляємо на перший корж з фаршу.У центр закусочного торта, на другий корж, викладаємо огіркову начинку. Далі – ще один корж, друга частина грибної начинки і останній м’ясної корж. Прикриваємо м’ясної торт плівкою, зверху ставимо невеликий вантаж (кухонна дошка або тарілка). Даємо закусочного торту постояти 4-6 годин (можна залишити на ніч).Для прикраси використовуємо улюблені овочі та сирний сир. Покриваємо всі боки і верх сирним сиром, вирівнюємо. Далі, використовуючи огірки, черрі, листя салату, зелена цибулька, прикрашаємо закусочний торт, як дозволить фантазія! Класний, смачний закусочний торт вийшов! Дуже ситний! Цікавий рецепт, спробуйте приготувати!

 


Блюдо готово!

АГРОПРОДИНВЕСТ