АГРОПРОДИНВЕСТ
100%

Фаршировані баклажани

Вам знадобиться:
500 г баклажанів
300 г фаршу (будь-якого, за смаком) ТМ Жарка Варка
250 г помідорів
150 г цибулі
100 г сиру
3 зубчики часнику
рослинна олія
сіль
перець

Баклажани розрізати уздовж на дві частини.

З кожної половинки вийняти м’якоть.

Посолити, залишити на 30 хвилин.

Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчить).

М’якоть покласти в холодну воду на 30 хвилин (для того, щоб баклажани не гірчить і під час смаження вбирали менше масла).

Потім м’якоть віджати, дрібно нарізати.

Цибулю дрібно нарізати.

Часник дрібно нарізати.

Помідори нарізати невеликими кубиками.

Цибулю і часник обсмажити на олії.

Додати фарш.
Смажити протягом 10 хвилин.

Додати м’якоть баклажанів.
Смажити протягом 5 хвилин.

Додати помідори.
Посолити, поперчити.
Смажити протягом 5-7 хвилин.

Сир натерти на дрібній тертці.

Половинки баклажанів наповнити фаршем.
Викласти в форму для запікання.

Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.

Смачного!

АГРОПРОДИНВЕСТ