Фаршировані баклажани
Вам знадобиться:
500 г баклажанів
300 г фаршу (будь-якого, за смаком) ТМ Жарка Варка
250 г помідорів
150 г цибулі
100 г сиру
3 зубчики часнику
рослинна олія
сіль
перець
Баклажани розрізати уздовж на дві частини.
З кожної половинки вийняти м’якоть.
Посолити, залишити на 30 хвилин.
Потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб вони не гірчить).
М’якоть покласти в холодну воду на 30 хвилин (для того, щоб баклажани не гірчить і під час смаження вбирали менше масла).
Потім м’якоть віджати, дрібно нарізати.
Цибулю дрібно нарізати.
Часник дрібно нарізати.
Помідори нарізати невеликими кубиками.
Цибулю і часник обсмажити на олії.
Додати фарш.
Смажити протягом 10 хвилин.
Додати м’якоть баклажанів.
Смажити протягом 5 хвилин.
Додати помідори.
Посолити, поперчити.
Смажити протягом 5-7 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
Половинки баклажанів наповнити фаршем.
Викласти в форму для запікання.
Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Смачного!