Опис
Котлета «Індюшина» від ТМ «Жарка Варка»
Нацією, яка більше за інших любить і часто вживає в їжу м’ясо індички, є, звичайно, американці. І якщо на Різдво на наших столах обов’язково з’являється гусак, запечений з яблуками, то в Америці це традиційно індичка. А виникла ця традиція дуже давно – в 1621 році. Тоді колоністи вирішили влаштувати свято, щоб віддячити Всевишньому за те, що вони змогли пережити неймовірно сувору зиму і подальше за нею важке літо, і при цьому зібрати урожай. Зовсім випадково напередодні свята в найближчому лісі підстрелили чотирьох диких індичок, яких і приготували для частування. З тих пір таке свято влаштовується щороку, а півтора століття по тому воно стало офіційним національним святом Америки, який отримав назву День Подяки.
Що ж стосується індички, то вона припала дуже до смаку юній американській нації. Її стали розводити і готувати і на Різдво, і на інші свята. Та й в повсякденному житті ніжне і смачне м’ясо індички стало дуже популярним. Його відварюють, смажать, тушкують, готують котлети, шніцелі, медальйони і багато інших гастрономічних витребеньок. Котлети з індички виходять пишними, ніжними і зовсім не жирними, саме такі смачні і соковиті котлети наші кухарі готують для Вас!
Інформація про продукт:
Напівфабрикат заморожений
термін зберігання – 180 днів, при t не вище -18 ° С
Найменування продукції | Вид упаковки | Вага упаковки, кг | Кількість в ящику, шт. | Ціна (24.09.18) за 1 кг, грн. |
---|---|---|---|---|
Котлета “Індюшина” | к/уп. | 5 кг | 5 кг | 61,99 грн |
Відгуки
Відгуків немає, поки що.